VERESGÉP

 

Megalakulás, alaptevékenység

 

A Zolker Betéti Társaság jogutódjaként 1998 szeptembere óta egyéni vállalkozóként, majd 2012 áprilisa óta Veresgép KFT.-ként folytatjuk tevékenységünket. A KFT. tevékenységi köre elsősorban gépi földmunka (csatorna, közműfektetés, egyéb szolgáltatói nyomvonalak kiépítése), építőipari földmozgatás (bontás, alapásás, kertrendezés, pincetömb kiemelés, útalap /tükör/ készítés, stb.), fuvarozás, valamint az ehhez kapcsolódó teljeskörű szolgáltatásokból áll.

Cégünk továbbá segítséget tud nyújtani partnereinknek abban is, hogy a már meglévő munkákat kivitelezői szemszögből felülvizsgálja és a sikeres megvalósításához műszaki-szakértői javaslatot tesz.

 

Történetünk

 

Tóth Zoltán vagyok. A vállalkozás megalapítását megelőzően több mint 10 évig ebben az ágazatban alkalmazottként dolgoztam. A megalapítást követő első években többnyire lakossági megrendeléseket teljesítettem. A kivitelezések során egyre inkább bővült az ügyfélköröm és megrendeléseket kaptam közületektől, önkormányzatoktól, valamint kis-, és közepes vállalatoktól is.

Az ügyféligények növekedésével a gépparkot is folyamatosan bővítettem, modernizáltam, így ma már nagyobb munkák elvégzésére is képesek vagyunk. Az eddigi tevékenységem során már sok száz megrendelést teljesítettem a kedves ügyfeleim megelégedésére.

 

Miért mi?

 

A mai rohanó világunkban fontos tényező az idő. Emiatt nem érdemes bizonyos munkákat kézzel végezni a ma rendelkezésre álló gépek segítsége nélkül. Az építkezések, tereprendezés, bontás és egyéb földmunkák végzésénél rengeteg időt takaríthatunk meg, ha a megfelelő gépekkel végezzük azt.

Gyorsabban, hatékonyabban elvégezhetőek gépi földmunka segítségével például az árokásás, alapásás, pinceásás, medenceásás. Ilyen munkákat kézzel nem is érdemes elkezdeni. Kisebb munkákhoz kisebb gépek (Bobcat) , a nagyobbakhoz nagyobb méretű és teljesítményű gépek állnak rendelkezésre (Caterpillar). Szakembergárdánk javaslatot tud tenni arra, hogy a különféle egyedi munkákat milyen géppel érdemes végezni.

+36 /30/ 340 4353